Sidor

fredag 17 april 2009

massor händer runt omkring oss!

Vill börja med att gratulera Malins kompis Angelika som i tisdags blev 18 år - GRATTIS! Hoppas din dag var bra och att mitt sms kom fram *ler*

På skolan har det varit galet!!
En man far runt i södra Stockholm i vit skåpbil och försöker plocka med sig barn - det klassiska - godiset lockas det med...

Han har nu taigt steget längre och gått in på vår skolgård och försökt locka barn med sig. Tur att vi pratat kring detta - så grabben reagerade direkt - vände om och sprang till kompisar och så vidare direkt till pedagog. Polis och förhör med barn och pedagog. Och så nu idag har han varit igång nere i centrumet strax intill skolan - denna gång blev det fullt av poliser på nolltid i och runt skolan. De har plockat in en man - så nu hoppas vi innerligen att det är rätt man som är tagen så att vi kan få lite lugn och ro igen.

Pedagoger gick manfall ur klassrummen för att vara ute på rasterna - ett tag kändes det som om vi var fler vuxna ute än barn - men det är väl ändå så det ska vara i sådana här fall!

Jag är äntligen klar med nationella proven med barnen - nu i helgen ska jag rätta och sammanställa! Utvecklingssamtalen drar jag igång med på måndag morgon!

I övrigt så är alla hundarna på plats - så skönt! Kajzza har varit med på min kurs - fick glänsa lite! Så nöjd efteråt - riktigt svassade runt

Malva har varit hos kiropraktorn - nu håller vi tummarna att hon blir bra! Enl kiropraktorn så ska det vara ok att tävla agility om ett par veckor - så då blev Jessica glad. Denna gång har hon inte reagerat lika mycket - så det var en extra justering som behövdes.

Monya den tokan har kliat av sig halva peruken! Så det blir Västerås-utställningen sen drar jag ner henne i en större toilette 60 och väntar med vidare utställning tills hon blivit fri från sitt kliande!

Tobbe har haft en brud här - OJ så nöjd han var!! just nu simmar han runt på mattan utanför dörren - torka sig kring munnen... han har precis ätit!

Mäklaren har varit här och fotat.. hoppas några kort går att använda! Så hoppas jag nu att det inom ett par veckor kan bli visning på huset.

Nä, nog för denna gång!

4 kommentarer:

  1. Hm, på tal om klippning och frisyrer. Kolla i min blogg, om du vågar.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Huh.. jammen hender det saker hos dere. Håper virkelig de har tatt rett mann, . barna blir jo usikre og redde de også når de vet det går en slik mann løs i nærheten.
    - Og du har rett, jammen godt jeg fikk lillemannen billigere, - nå har han spist opp hele prisavslaget. Så totalsummen er nå minst like høg om for de to andre valpene. Men han er søt når han sover :O)
    Han er en utrolig herlig valp, Leone! Til tross for at han er våken klokka 0530 om morgenen og vil opp og ut, til tross for at han har spist opp både mine og Mannens briller, og til tross for at han går ut fra at alle lyder i nabolaget er et faresignal og at det derfor er best å brøle sitt verste og høyeste Ascot-vrææææl-uuuuhuuuuæææ-skriiik hver gang
    han hører noe i nabolaget...

    SvaraRadera
  3. Vilka typer ni har därnere i södern på skolgårdarna! Hoppas de har plockat rätt man nu då. Och så ska Du flytta mitt upp i våren och allt. Man undrar ju hur långt bort det blir?

    SvaraRadera
  4. Då har du kommit långt i dina flyttplaner! När mäklaren har varit dit - menar jag.

    Har du hitta något nytt ställe själv? *nyfiken*

    Majsan

    Ps Det var lite tomt ute på landet utan syster-yster Ds

    SvaraRadera