Sidor

lördag 25 april 2009

Grattis flera gånger om!

Ett grattis till mig *ler busigt* som trots Monyas avkliade topp får henne placerad som 3.e bästa tik med CK. Grattis vidare till Lena med familj som fick sin 1:a på Soraya's Hamlet (grattis till mig som visade honom, inte lätt men å så kul).

Ett superduperstort krattis till Anna-Carin med Monyas brorsa Nelsson som idag har varit hos veterinären och ögonlyst samt patellaundersökt - Nelsson har gått igenom! Så nu har vi Nelsson med B-höfter, patella o/o och ögonlyst per idag. PRCD-hereditärt fri. Utställd med 1:or, brun, fulltandad stor och regäl hane.

Vidare grattar vi syrran till dessa 2 ovanstående - Koffie - som nu varit hos sjukgymnasten och denna säger att det inte är något glapp i knäna, så en vecka till med korta promenader sen får de börja öka!! TJOHO skriker jag!!

Jag fick idag den äran att visa Sussis tik Forsfararens Briediz - vilken rolig tik! 1:a med HP blev det idag - stort tack Sussi för förtroendet!

Monyas kritik: Trevlig tik med trevlig attityd, bra huvud och utryck. Kunde ha haft en nyans mörkare ögon. Korrekt bett, goda proportioner höjd och längd. Ngt framskjuten skuldra, öppna vinklar fram, utmärkt vinklad bak. Välburen svans, päls av god struktur men har dock bleknat u något. Domare Gunilla Sandberg, 1ÖKL, 2ÖKK, 3BTKL

En härlig dag inomhus är till ända, nu ska den tillbringas en stund ute... jag är nyduschad och Monya är rastlös tillika de övriga!

Hej i stugorna!

5 kommentarer:

  1. Vad sjutton! Var det idag? Kommer just från Västerås. Måste stoppa Agnes från att åka dit i morgon då...

    Grattis, grattis, grattis, grattis!!!!

    Och kramar
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Grattis säger vi också!!

    Kramizz

    Majsan

    SvaraRadera
  3. Grattis til vakre hunder. Og neste gang har du certet også! - Når Monyas topp har vokst helt ut igjen.
    Gratulerer til øvrige resultater også, jeg tenker på Nelson og Koffie.

    birgit

    SvaraRadera
  4. Hurra hurra och grrrrattis till alla!

    SvaraRadera
  5. Å vi grattar också till alla framgångar idag Leone! Tjusigt jobbat med snygga vovvar!/Tina med herrar

    SvaraRadera