Sidor

söndag 12 september 2010

kurs för Drefvikare och Forsfarare..




































Liite nervöst blev det när det blev fler Forsfarare än Drefvikare - det ordnade sig till slut ;). Jari, Edith och Monya från mig och Ziva och Messi från Sussis kennel..

Vi promenerade på gångvägen mot "mulleängarna" - varannan stolpe gjorde vi något; snurra, sitta, gå serpentiner, ligga, springa/smyga. Detta för att hundarna ska bli mer alerta på matte/husse.

Vi stannade och gjorde en liten inkallning: jag höll i hunden, matte springer - kallar in och lugnt fångar in hunden *funkade kanon*. MEN vi gjorde det liite tuffare - första springer en bit - andra föraren springer förbi och kallar in - till slut blev det ett långt tåg av hundar för sista hunden att passera..

När vi kom till ängarna fick de busa av sig, sen blev det uppletande av föremål - nästa gång har alla med sig eget föremål för Doris oinkande gris passade inte alla...*ler*

Fika, prat och trevligt - efter det avslutade vi med promenad utmed Drefviken i skogskanten, ut på klipporna, en del hundar badade mer än andra...

Nästa söndag syns vi igen - då koncentrerar vi oss på sitt- sittkvar - med störning... uppletande och inkallning samt aktivitet vid stolparna fortsätter!

3 kommentarer:

  1. Varför var inte vi där?
    1. Nelsson är för gammal och kan redan allt???
    2. Kairo ställde ut sig i Täfteå och slog kullbrodern på målsnöret och blev 2a bästa mellanhanvalp.

    SvaraRadera
  2. Låter såå skojjigt!

    /Majsan

    SvaraRadera
  3. Vad roligt ni verkar ha haft det! :)

    SvaraRadera