Sidor

lördag 20 mars 2010

Lite uppdatering och bilder

Helgen ska bli lugn - det har jag bestämt... dock bjuden på middag hos min väninna Sussi mot att jag tar saxen med... valparna behöver lite frisering. Självklart säger man inte nej till Sussis matkonst!!

I onsdags var jag hos Jessica, Joel och Emma. Hundarna var med och hälsade på nya familjemedlemmen. Den som var mest nyfiken och mycket nogrant undersökande var Susa. Häftigt att se henne minutiöst gå igenom allt som hade med Emma att göra, och så försiktigt!
Kajzza ansåg att Jessica har svikit henne genom att skaffa en 2-benting! Hon vände demonstrativt ryggen till... tja, vad säger man! Jessica får allt flirta med henne när det blivit schysst väder ute - lite agilityträning gör nog susen!
Det hade varit underbart att ha en bild på Susa med Emma, tyvärr glömde vi alldeles bort det när vi såg hur försiktig hon var.
Emma är en liten skönhet med en mycket bestämd åsikt! INTE ligga i spjälsängen - på mamma eller pappas mage ska det vara..





Här kommer några bilder på Susa och Mimmi på sin utställning i Göteborg 6/3.






Mimmi och Susa i ringen




Annika visar Susa













Mimmi på bordet








Vi hade i torsdags besök av Monyas syster Koffie. Tack snälla Anne för att du kom förbi med henne! En bild på en bestämd Koffie kommer med här.



2 systrar (syns det vem av dem som är linslus??)







Nu när jag satt och laddade in korten i datorn så låg de 3 vuxna i fåtöljen - det såg så härligt ut att en bild på det kommer med.






2 kommentarer:

  1. Vad roligt att få se en bild på Koffie.
    /Majsan

    SvaraRadera
  2. Precis så där uppflugen på ryggstödet gillar också Nelsson att ligga. Fast nu är han utslagen på golvet efter att ha åkt skidor med lillmatte, ja alltså han fick väl springa bredvid.

    SvaraRadera