Sidor

lördag 20 februari 2010

Jag ser det snöa jag ser det snöa det var väl...

tja, var det roligt eller??
Rent krasst - det är supermysigt och jag är så farsinerad över all snö.
Jessica och Joel tittade förbi på en fika - jag satte Joel i arbete med att hjälpa mig med att få upp alla familjetavlor. Undrar om jag börjar bli gammal...

Hundarna har fått 2 30 minuters rundor - ja, de har fått vara ute i 30 minuter - inte skjortan har jag promenerat. Man vinglar ju runt som om man intagit hela barskåpet.

Glada lyckliga är hundarna när vi är ute och sover sött inne.
Susa fick ett bad när vi kom in efter sista rundan - nu ska jag under kvällen ta fram rakmaskinen och raka nosen, svansroten och lite på tassarna. I denna kyla och blåst kan jag inte ta bort för mycket men nu börjar nosen försvinna under pälsen..

Kajzza mår fint - huvudet värker inte längre, sårskorporna har börjat lossna - det går m a o att försiktigt simma ute. Tur att det är fin och lätt snö som ligger ny på backen.

Inatt åker Ediths matte Tina upp till obygden - hon ska åka hundspann i flera dagar! En dröm som går i uppfyllelse - jag önskar henne en underbar tur! Tufft blir det men oj vilken upplevelse!!

3 kommentarer:

  1. Joodu, Leone. Här ska klickas ordentligt! Ta du med dig klickern hit så får vi se vem som klickar in vem på vad!
    Bra att ni har mycket snö! Här kanske snön ligger kvar i maj - vem vet!

    SvaraRadera
  2. Vippe klipptes ner totalt i måndags. Himla smart med tanke på att det ska bli minus 17 i morgon bitti.

    Snart kommer du att bli ett klickerfreak som till och med skaffar en speciell klickerhållare, som jag har alltså ;). Fast jag är inte renlärig då jag har dåligt tålamod att shejpa fram grejor. Men som kvitto på att det är rätt är den också suverän.

    SvaraRadera
  3. Jag sätter alltid "svärsonen" i arbete och jag börjar inte bli gammal!!!

    SvaraRadera