Sidor

söndag 3 augusti 2014

Svenstavik

5 mellanpudlar var anmälda.  Tore och 4 tikar.
Tore äntrade ringen med skön stil vilket domaren höll med om. Han fick excellent, Ck och då även certet eftersom han var själv. Nästa ut av mina var Zilla som gjorde ett helt ok varv i ringen men efter löpet har hon tappat bort sin fina trav. Excellent och utan ck. Det visade sig att ingen tik fick ck och Tore blev då BIR.
Får man en BIR-hund för andra gången på typ 7 år så stannar man till gruppfinalen.  Där åkte vi ut direkt. Men min fina pojke har nu 2 cert 💚 likväl som Zilla.  De är inte 2 år ännu. Helt galet!

6 kommentarer:

  1. Grattis! Så roligt med era framgångar!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis! En fin dag alltså. Jag hade också en fin dag igår: min storpudeltik som har snörpäls blev Finska Championat! Det är också ganska galet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, och grattis själv! En snörpudel som blir champion - jättekul!

      Radera
  3. Grattis igen till Tores cert. Om du ska ställa igen i Svenstavik får man väl pallra sig iväg på en roadtrip dit och se dig sopa marken med konkurrenterna. :) Och badar gör vi här med. Nelsson blir helt uppslukad av allt som finns under ytan i strandkanten och Kairo leker på så mycket han vågar. /Anna-Carin

    SvaraRadera
  4. Tja, inte annat blir det väl än att vi drar oss norröver nästa år - kanske kan det bli Piteå eller så... Vore kaxigt att få ställa 2 i championklass *ler stort*
    Bada är kul hälsar Tore - matten inte lika road av blöt hund från topp till tå...

    SvaraRadera