Sidor

söndag 13 december 2009

Vilken helg... som vanligt!






Dessa 2 grabbar söker fortfarande rätt hem!
2 hanar ur Monya och Tarzans kull - de har ett underbart temperament med mycket motor och en alldeles utmärkt av-knapp!





3 generationer!
Från vänster: Lila hane - Edith (mamma) - Kajzza (mormor)





I fredags kom Anna-Carin och Maj-Britt förbi och tränade med Malva (ja, Maj-Britt tränade). Maj-Britt tävlade i lördags Juniorhandling på Älvsjömässan! Så efter att de tränat var det bara att "kasta" Malva i badet, blåsa och frisera. Söta loppan är nu i en second puppy. Jag vann pris på mässan - fotografering av gladatassen.se. Där kan man hitta Malva!

Sent i fredagskväll anlände Annika och Lelle, de som har Tarzan - pappan till Monyas valpar. De åkte härifrån tillbaka mot Göteborg för ca 30 min sedan! Kör försiktigt!!

Igår, lördag fick jag besök av Tina, Ediths matte och hennes dagmatte/husse - Tina är nu överlycklig - Edith åkte med hem! Tror ni inte att hon demonstrativt vände bort huvudet när jag skulle säga hejdå! Ett sms har anlänt idag - allt går bra och de njuter av varandra igen!
Jag och Annika har fotat några av valparna - så jag väntar med spänning på ett mail - typ imorgon..

Apropå imorgon - då är det dags att åkta till veterinären och besikta Ediths valpar - på onsdag flyttar första valpen - blå. På fredag åker gul och på söndag åker lila. Tiken - ja, du Monica - kanske blir det söndag eller blir det lördag...







Samtliga foton är tagna av Beatrice Hult - stort tack!

5 kommentarer:

  1. Ja, snälla du vilka reklambilder. Underbara!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Helt underbara bilder! Kan gladeligen intyga att alla valpar har kanontemperament och en väldigt bra av-knapp! Massor med kramar från nanny Monica

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för fredag-lördag och lånet av Malva! Hade det bara hängt på henne så hade det nog blivit fler omgångar än bara den första i juniorhandlingen - men nu var det ju föraren som också skulle vara på topp!
    Valparna var ju bara helt otroligt härliga - ojojoj....
    Lördagsem träffade vi airdaleterrier - lite skillnad mot pudel.
    Hälsn från Anna-Carin och Maj-Britt

    SvaraRadera
  4. Oj vad vi längar tills i morgon onsdag då vi får ta med oss den lilla sötnosen hem. Stora kramar och många pussar till alla valparna från Ulla och Annika.

    SvaraRadera