Sidor

söndag 16 december 2012

Massor..

Roliga och tråkiga saker händer i livet.

Just nu har det varit mycket av allt.

I slutet av november släcktes 2 stjärnor på himlen. Drefvikens Gene Kelly "Drutt" och Ginger Rogers "Koffie"  har lämnat jordelivet och är nu istället hos David, Drutts husse.  Oerhört tufft för familjerna och även för mig som uppfödare att 2 goa hundar får lämna oss innan åldern är inne. Dock sa deras kroppar ifrån och tursamt så kan vi då få hjälpa dem slippa plågor.

Till 1:a advent hade jag valpträff här, kameran glömde jag förstås att ta fram... men OJ vad trevligt det var att få träffa er allihop. Fika, prat och skratt i massor. Vill inte föringa någon men extra stor glädje var det att Drutts matte Lotta orkade komma förbi och vara med oss. Med henne var "pudeln" Siri (bullmastiff) och Edison som nu ensam bär fanan som bragdhund.

Idag har jag varit på Älvsjömässan med Monica S, OJ så många som kom fram och hälsade, det värmde så oerhört gott i själen.
Vinnare i rasparaden Älvsjö 2012 (Monya längst till vänster som brukspudel)
Monya fick följa med för att vara med i rasparaden. Och vad kul att få höra att de faktiskt vann första priset i detta! Måste ju absolut ha berott på att Monya var med ;-).

Monya visade idag tecken på att löpet är igång... men HUR långt in i löpet hon är vete skjortan.... viker svansen - men är hård i vulva - det är mao några dagar kvar innan det blir parning.

En sak som stör mig enormt är att det smäller raketer ute... FAAAN! Kajzza tycker detta är jättejobbigt... Lotta har lovat att ta hand om henne över nyår och en bit in på nya året för att hon ska få slippa detta för henne odrägliga nyårsliv... Undrar om det inte blir att utöka besöket till före jul. Se får tiden utvisa om Kajzza bestämmer sig för att bosätta sig hos Lotta med Siri och Edison (Edison och Kajzza har en speciell kontakt...).

3 kommentarer:

  1. Mycket tråkigt med "valparna" som gått över regnbågsbron i förtid. Men man rår inte över allt, hur gärna man än skulle vilja. Att Kajzza får flytta ut på riktiga landet tror jag blir en jättebra idé, hoppas att Kajzza och Siri också kan börja gilla varandra eftersom Edison och Kajzza verkar gå så bra ihop. Ha det så gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig Majzan - det blir kanon för Kajzza!

      Radera
  2. Kajzza är så välkommen och kommer hon till jul blir det Edisons bästa julklapp någonsin. Drutt påbörjade ett mycket bra jobb med Siri, sträng men rättvis och trygg, och jag tror att Kajzza är alldeles perfekt för att fortsätta hans arbete. Edison har inte riktigt Drutts pondus...

    Kajzza har alltid haft en alldeles särskild plats i våra hjärtan och jag hoppas hoppas att hon vill vara hos oss. Kram!

    SvaraRadera