Sidor

måndag 14 november 2011

låååång dag!

Strax före 06.00 ringde äntligen telefonen! Jessica meddelar att det är dags att åka till BB. Vi fick tid på oss att klä oss, packa lite och kissa hundarna. När de kom in var hon öppen hela 6cm - jisses!

MEN se nu har vi inget mer hört... För ett par tre timmar sedan var det lugnt.

Emma sötungen har ätit som en häst till frukost - 1,5 lingongrova och en tallrik havregrynsgröt! Efter det blev det att gå ut en timme.

När vi kom in fick det bli pasta med baconsås - det pillade hon bara i - några pastabitar bara. Sen Pingu! och på det lite Pingu...

Nu sover hon sedan 1,5 timme, jag ska strax smyga upp och kika lite.

När hon vaknar är det dags att ta ut henne tillsammans med hundarna igen. Lite småcirkus blir det för hundarna är inte vana vid att gå bredvid en vagn..

Återkommer när lillskiten anlänt jorden!

1 kommentar:

  1. Så fin siden din har blitt. Grattis med nytt lite barnebarn :-)Du skrev at du hadde fått mail om at du er modig. Visst er du det, -slett ikke alle oppdrettere som våger å berette om sjukdommer! Så godt å lese at det ser ut til å gå bra med Belinda etter Legg Perthes-operasjonen:-) En venninne av meg opererte sin valp (australsk terrier) for Legg Pertes i sommer, desverre var oerasjonen mislykket :-(
    Hilsen fra oss i Norge.

    SvaraRadera